Antonija Veljačić
Animirana priča prema stvarnom događaju. Priča je to o grupi mladića jednog novozagrebačkog naselja kojima se obična proslava rođendana pretvorila u zanimljiv provod.
Martin Babić
mbabiczavrsni_2011
m_babic
Dva stara prijatelja se susreću nakon mnogo vremena u istom trenutku kada se na svemirskom brodu održavaju važni mirovni pregovori, ali jedna od strana nije zainteresirana za mir!


http://www.youtube.com/watch?v=r1cst3PDC8E
Vanja Babić
vanjab21
vanjab1

vanjab


Ima ih u tramvajima, djele ih na ulicama, zataknuti su za brisaće na automobilima.Većina tih papirića reklamira kredite. Oni su jednostavnog dizajna i upečatljivih, žarkih boja. Njihova količina ih čini nemogućima za nezamijetiti, a promoviraju uslugu koja je nepovoljna za korisnika, ujedno stvarajući vizualno zagađenje.
Iskorištavaju javni prostor na napadan i drzak način u društvu neimaštine i materijalne nesigurnosti, gdje su gotovo svi opterečeni nekom vrstom kredita ili duga – reklamiranje istih čini se neprimjereno, time to postaje čak i okrutno poigravanje naivnim stanovništvom.
Rad proispituje tu problematiku, način djelovanja i funkcioniranja tih letaka Poigravanjem s aspektom dizajna i likovnosti ali i tehnikom distribucije. Micanjem tekstualnog sadržaja, pokušao sam od nečega što je shvaćeno kao ružno i napadno stvoriti nešto lijepo i suptilno.
Jelena Oroz

Anton Svetič